sække det alle i

Ford F-150 pickup truck er en del af Ford F-Series. Og denne serie har haft den bedst sælgende full-size pickup for over tyve-fem år. Ford F-150 pickup truck kan prale af sejhed, pålidelighed, magt og ultimative tilstedeværelse. Det fortsætter med at sætte nye standarder i bilindustrien for disse egenskaber samt styrke, sikkerhed, indvendige spaciousness, raffinement, drivende dynamics, stabilitet, funktionalitet, lasteevne, komfort og stil.

Hvis du er på udkig efter et køretøj med de mest valgmuligheder, ville Ford F-150 være en for dig for denne model har en bred vifte af kroppen konfigurationer og dette omfatter tre cab valg, tre boks længder, to Boksformater og fem unikke serie, som omfatter t han løsning bringe i niveau F-150 XL, sjov og atletisk F-150 STX, all-purpose F-150 XLT, den magtfulde F-150 FX4 og den luksuriøse F-150 Lariat. Ford F-150 pickup truck kan tage maksimalt bugsering kapacitet 9.900 pounds og har en maksimal nyttelast kapacitet på 3000 pounds. Med at, er Ford F-150 pickup truck den dygtigste i fuld størrelse pickup, der er under 8.500 pounds.

Ford F-150 pickup truck byder på et design, der emmer af forskellige funktioner og egenskaber. Det er høje bredskuldret og stolt. Det har en selvbevidst og plantet holdning. Det har en fed front-end, der udstråler styrke med sine quad-cirkel-stylet forlygter, der er udviklet i klynger – dette er derefter alle indarbejdet i en wrap-around fascia behandling der kommunikerer raffineret elegance og præcision. Det har en høj beltline, der hjælper med at give kraft og styrke fra Ford F-150 pickup truck og sine mejslet, kraftfulde flanker. Ifølge Ford F-150 pickup truck interiør har dette køretøj en opskalere tofarvet instrumentpanelet. En første i bilindustrien, Ford F-150 pickup truck tilbyder en modulær overhead jernbanesystem, der tillader ejere hen til tilpasse indvendige lagringsmuligheder for at passe til deres individuelle behov. Denne lagring giver brugere og ejere af Ford F-150 pickup truck nem adgang og nem opbevaring for deres moduler, førstehjælpskasser, værktøjskasser, lommelygter og radioer blandt andre ting.

Med Ford Motor Companys avancerede teknologi, teknik og design, Ford F-150 pickup truck praler exceptionelle håndtering, ride og stilhed. Det har et fuldt boxed ramme med hydroformede front skinner, der i høj grad reducerer shakes og gyser på hård og ru veje. Dette køretøj bruger også spole på chok, lang-spindel, dobbelt wishbone forhjulsophæng med støbt aluminium lavere kontrolgrupperne, det er også første gang i pick up truck segment. Denne form for suspension hjælper med at reducere uaffjedrede vægt for at lette og give en bedre tur og stabilitet på urolig overflader.

møder Fords høje standarder for at bevare Ford F-150 og Ford køretøjernes ydeevne på sit bedste. Med Ford dele Discount bred samling af imponerende Ford dele er det i stand til at hjælpe med at bevare Fords tradition.

For 2005 er Ford F-150 den mest prisbelønnede lastbil. Det modtaget forskellige priser fra forskellige award at give organer. De priser, som denne lastbil modtaget omfatter J.D. Power og Associates 2005 oprindelige kvalitet undersøgelse award for den højeste rangeret lys pligt Full-Size afhentning i indledende kvalitet; Bil og chaufførs bedste Pickup; NHTSA dobbelt 5-stjernede Front crashtest Rating; Insurance Institute for Highway sikkerhed bedste Pick; AutoWeek “America’s Best” Awards – bedste lastbil: Ford F-serien; Bil og Driver 5 bedste lastbiler i kategorien Pickup; Lastbil af Texas Award; Autobytel Consumer Choice Awards mest efterspurgt i ny lastbil; MotorWeek drivere Choice Awards bedste Full-Size Pickup Truck; Speciale udstyr marked Associations bedste lastbil Design; Gården industrien nyheder FinOvation Award’s Best lastbil; Penge Magazine Best Pickup Award; og bedst i fuld størrelse afhentning af Rocky Mountains.

Leave a Reply

Your email address will not be published.