eBay og Dropshipping

Hvis du håber at eje et eBay business, og gøre en fuld tid lever på det, kan du nemt gøre denne drøm til virkelighed, selvom du ikke har et produkt af din egen til at sælge. eBay indeholder mange mennesker, der ønsker at afslutte deres corporate ni til fem arbejdspladser med en måde at gøre en god leve, uden at skulle sætte op en masse start kapital. Dette er gjort mulig ved hjælp af drop Transportkunder. Dråbe afskiberne send merchandise til kunder af virksomhedsejere. Hvis du har en eBay forretning, er du en virksomhedsejer. Dette vil tillade dig at tilbyde en bred vifte af materiel i din eBay butik, uden at der skal warehouseall af disse produkter!

Alt du skal gøre er oprettet din auktion, og sælge produktet. Du passerer derefter kundeoplysninger på drop shipping virksomhed. Drop afsender klarer resten, og de vil endda bruge dine firmaoplysninger, samt virksomhedens logo, hvis du har givet det til dem. Når produktet ankommer til kundens hjem, får de ingen måde din virksomhed ikke sende den. Drop afsender vil pakke, etiket, og levere de produkter, du sælger, så du mere tid til at oprette endnu flere auktioner, for større profit.

Du skal etablere et forhold til flere drop-rederier for at blive vellykket. I begyndelsen, vil de fleste virksomheder kræve du til at betale for varerne at dine kunder bestille før de udskibes. Du skal udfylde ordrer i tide, så du skal betale for varerne med et kreditkort for hurtig service. Til sidst vil du kunne have drop afsender fylde dine ordrer, og derefter faktureres du for dem senere.

Når du konfigurerer din eBay-auktioner, Sørg for at din mindstepris er indstillet højere end den pris, drop afsender vil opkræve dig for varen. Ideen, er naturligvis, at få overskud! Afhængigt af det element, du sælger, en opmærkning af omkring 10% bør være omkring højre, men du bør gøre nogle forskning for at se, hvis varen er sælger for en lavere pris på en anden eBay auktion eller via andre online kilder.

Ved at starte en eBay forretning ved hjælp af drop shipping metode, er der det væsentlige ingen finansielle riskinvolved. Produktet vil blive solgt, inden du betaler drop afsender for varen. Dette er en af de få virksomheder, hvor du kan faktisk vende et overskud, før du har udgifter!

Leave a Reply

Your email address will not be published.