alt du behøver at vide om motorcykel tændrør

Motorcykel tændrør har allerede forårsaget flere misfires. Det kan også en tendens til at bryde ind i to, når du forsøger at fjerne dem. Disse er tilfælde, hvor du er spilde penge over lav kvalitet og ikke-varige tændrør.

Der har været en masse stønnen går ud i motorcykel marked. Nogle taler om hest magt fordele. Ikke desto mindre være forsigtig med hvad du tror på, chancerne er, de er bare blomstrende ord således vildledende.

For at undgå dette, skal vi huske på nogle fingerpeg om denne Motorcykeldele.

Først, altid gå med motorcykel dele producentens anbefalinger. På den måde, du kan aldrig gå galt.

For det andet, hvis du har skrupler over dele, kalde producenten for at spare dig fra yderligere problemer. Ikke eksperimentere med dele, især hvis du har lidt viden om dem. De kan gå galt i bare et svip med fingeren og kan fange du afskærmning uden bistand og middel.

For eksempel Lad os overveje fælles motorcykel plug nummer: DPR9EA-9. Dette er en 12 mm tråd 18 mm plug stikket, P står for forventede elektrode, R for modstand, varme rækkevidde 9, E for 19mm tråd nå, A for tilbud og 9 til .9mm stik hul. Den næste suffiks brev er for tråd rækkevidde. Det kan gøre du kommer unstock. Hvis du sætter et stik med en alt for lang tråd nå så det sætter en motiverende indtryk i toppen af stemplet, hvis det forholder sig anderledes, det vil ikke nå inde i brændkammeret. Det næste bogstav er igen for byggeri funktioner. Der vises muligvis et andet nummer efter det. Det henviser til den stik hul, som det er angivet på.

NGK stik er god. Præfikset første brev står for tråd type og socket sekskant størrelsen. Deres størrelse varierer fra 14mm tråd til 8mm på den lille 4 cylinder 250 import. Anden og tredje brev præfiks refererer til funktionen konstruktion.

Med denne form for tændrør det bør være kendt, at jo højere tal jo koldere stikket. Hvad er betydningen? Nå, bruger racing cykel motorer kold stik fordi de generere enorme varme. På den anden side, hvis fowling er en af dine problemer, skal du bruge en varmere plug. Husk dog at andre motorcykel tændrør har omvendt varme rækkevidde. Blot konsultere manuelt eller producenten skal sikre, at du får de rigtige stik.

Hvis du er forvirret, du kan altid gå tilbage til den første regel – Følg anbefalingerne fra producenten af din cykel. Denne regel gemmer!

Leave a Reply

Your email address will not be published.