Så nemt kan du bestille mad til døren

Vi danskere har travlt, særligt os med børn, karriere, venner, familie og fritidsinteresser der alle sammen skal plejes og tilgodeses. Det efterlader meget lidt tid til rengøring, oprydning, tøjvask, indkøb og madlavning. Sidstnævnte er der heldigvis en nem og hurtigt løsning på. Markedet for mad til døren er nemlig i stormende udvikling, en kærkommen hjælp til landets mange travle familier. Efterhånden findes der en lang række udbydere af de såkaldte måltidskasser, altså kasser med mad der leveres lige til di hoveddør. Nogle er baseret på nøje valgte opskrifter for eksempel med fokus på low carb eller vegansk kost. Her er konceptet, at du selv tilbereder maden efter den medfølgende opskrift. Andre løsninger leverer færdiglavede retter, hvor du blot selv skal varme maden op. Den type er særligt henvendt til dig, der ikke har tid eller lyst til at lave mad.

Desuden har mange af disse måltidkasse-løsninger fokus på både sundhed og økologi, så du kan bestille dem med god samvittighed.

Eliminer hverdags stress

Stress rammer desværre et stigende antal danskere hvert år, derfor handler det i høj grad om så vidt muligt at eliminere stress i hverdagen. Stress kan have mange ansigter og skyldes en masse forskellige faktorer, dog er travlhed og manglende overblik ofte en velkendt årsag.

Heldigvis kan du, hvis budgettet tillader det, betale dig fra en række hverdags pligter. Hvis du bestiller mad til døren, så slipper du både for indkøb og for at udtænke en madplan for ugen. Bestiller du tilmed færdiglavede retter, så slipper du også for madlavning i ulvetimen.

Du kan også tilkøbe ugentlig rengøringshjælp, så weekenderne eller fridagene ikke skal bruges på at gøre hele huset rent. Endelig kan du lade tøjvask og strygning foregår hos det lokale renseri, så du frigiver mere tid til dig selv og din familie.

Du ved bedst selv, hvor tiden er knap og hvilke områder der vil give mest mening at få hjælp til. I hvert fald er mad til døren en foretrukken service i mange hjem rundt om i det danske land.