Gode idéer til at forkæle dig selv på Singles Day

Singles Day afholdes den 11. november, og er ganske hurtigt blevet en af de helt store handelsdage i løbet af kalenderåret. Hvis du nu kradser dig lidt uforstående i hovedbunden, så er dette da til at forstå. Singles Day er nemlig et forholdsvist nyt fænomen i en dansk sammenhæng. I korte træk ønsker denne kinesiske handelsdag , at fejre de mange singler med en række særlige tilbud, der har til formål at forkæle de mennesker, der netop lever uden en partner. Dette betyder, at der nu er mange online og offline butikker, der nu tilbyder mange af deres varer til en stærkt nedsat pris; og i det følgende kan du finde inspiration til dit næste Singles Day køb – én ting er sikkert, du kan spare vildt mange penge, hvis du køber det rette.

Billig elektronik

Elsker du videospil? Hvis svaret er ja, så er Singles Day lige noget for dig. Dette skyldes, at der nu er mange af de største elektronikkæder, der har besluttet sig for at udbyde enten spilkonsoller eller spil til særdeles fordelagtige priser i forbindelse med Singles Day. Så hvorfor ikke forkæle dig selv med f.eks. en ny Xbox denne Singles Day. Hvis du nu ikke er gamer, så vil du såmænd også kunne finde en lang række anden elektronik til en billig pris. F.eks. vil du uden tvivl finde et billigt fladskærms tv eller måske endda en ny laptop. En anden populær vare, der oftest sælges billigt på Singles Day er en mobiltelefon eller tablet; og hvis du er på et budget, så er det med at holde ørene spidset, så du kan få fingre i drømmemodellen før alle de andre. Eneste råd er, at du skal skynde dig, for der er virkelig rift om netop denne type produkter.

Modetøj til fabrikspriser

Hvis du i stedet mere er til modetøj, så er Singles Day første og sidste stop. Flere og flere tøjkæder er nu med på bølgen, og vælger nu at sælge deres produkter til en god pris. Du troede måske, at januarudsalget var årets hovedbegivenhed, men du kan godt tro om igen. Singles Day er uden tvivl den dag, hvor du finder de bedste tilbud.

Noget mere sport til en billig pris

Singles Day er også et godt sted at finde noget højkvalitets motionsudstyr, som du normalt ikke ville have råd til, og udvalget er her kæmpestort. Hvad enten det drejer sig om en ny motionscykel, et nyt par løbesko eller endda af og til et nedsat medlemskab til et motionscenter, så kan du med fordel finde det du leder efter på Singles Day.