Coronavirus Tilfælde: Den Dato, Hvor Pandemi Vil Toppe I Hver Medlemsstat

Der er diverse sorter, der har hvide kanter eller striber på bladene. Der er ting, du kan gøre for at beskytte dem mod de elementer (herunder tage dine potter inde, hvis alt andet mislykkes, og hvis du har plads), men der er altid grænser. Hun bare insisterede på, at det begrænser vores kost, for meget og koster for meget og er egentlig ikke så forskellige. Med et tørt år, kan du i det mindste holde vanding af dine containere, men der er ikke meget du kan gøre, hvis det er for koldt, for regnvejr eller for varmt. Hvor meget vokser plads har de enkelte planter har brug for (når de vokser i krukker, vil du ikke nødt til at tage hensyn til den anbefalede afstand mellem rækker), og hvor dybt gøre deres rodsystem til at gå?

Pink Rose and Petals Når du forbereder dine beholdere, sørg for at der er drænhuller, eller at du kan tilføje omkring 2-3 inches af grus og sand i bunden til afløb. Hvis du har et tag over din balkon, kan du hænge plantageejere fra, eller er i stand til at fastgøre beslagene til dine vægge, dette er en fantastisk måde at øge den plads, du har til rådighed. Andre valgmuligheder omfatter trådte plante (eller plante, der hviler på trin af en trappestige), gitre, eller tårne, såsom jordbær krukker, med åbninger i siderne til at plante i. Du kan også tage gætteri ud af, når du skal plante dine frø og bruge no-fail self-vanding funktion på GrowEase Frø Starter Kit, som garanterer en vellykket spiring.

For planter, der ikke kræver dybe potter, kan du drage fordel af dette og prøve nogle usædvanlige og nyskabende voksende metoder. Denne artikel er til den nye boligejer, der har besluttet at prøve deres hånd på landskabspleje deres nye hjem. I modsætning til ofte citeret bekræftet infektioner data, IMHE aktiv infektion estimatet tager hensyn til folk, der er asymptomatiske eller uprøvet. Vil du være i stand til at give dem skygge og køligere temperaturer, de har brug for, eller skal du kigge i forskellige hybrider, der er mindre tilbøjelige til at bolt? Nogle sorter af planter, som spinat eller Bok Choi, har en tendanc til bolt (skyde op og gå til frø), hvis de får en masse sol og varme. Skovle – Du får brug for en lang håndteres pegede skovl, hvis du kan lide din ryg. Hvis dit barn sover alene på deres dengang deres komfort niveau vil være på den faste side. For andre jernbane-typer, du kan få parentes at hænge på din jernbane, og hold den gryder på den side, frem for på toppen.

Lægge bag flad og skæres X-formede huller, fordelt på passende vis for dit anlæg af valg, så ompotte dine planter i åbningerne. For dem, der er i kørestole, et højere bord med plads nok til at hjulet under, med lavt potter eller bakker til at plante i, kan fungere ganske godt. Hvis bøjning er et problem, lave borde lignende i højden til et sofabord, kan det være nok. Hæve det op. For personer med nedsat mobilitet, at holde gryderne på små borde, tjek her kan være nyttigt. Hvis hængende på hovedet er ikke en mulighed, måske kan du stadig gøre ampler. Husk, at du bliver nødt til at være i stand til at nå kurve for vanding, så vil du enten nødt til at montere dem inden for rækkevidde, eller investere i værktøjer, der kan hjælpe. For nogle planter, du ikke har brug for en container på alle – bare brug din taske jord er i!

99 beds and 100 or more beds), where as slightly less than half (48 percent of the for-profit hospitals were in these bed-size groupings (table 3). In

Som du kan se, få materialer til en container haven kan være en betydelig investering! Det næste skridt vil være den største monetære investeringer i din balkon, have, men for mange af disse elementer, de vil vare dig i mange år. Den type jord, du får, vil afhænge af de planter, du vokser, så gør det en smule forskning på, at så godt. Den ideelle planter, der er i stand til at trives med dette set-up er den grønne områder såsom salat og krydderurter; men, tomater, squash og peberfrugter også reagere godt til denne type landbrug. Regn er i prognosen for eftermiddagen, men, og det kunne drysse på til fredag. Kartofler kan dyrkes i regn tønder eller plastik skraldespande – start med en mindre mængde jord og tilføje mere som dine kartofler vokse, og du vil hurtigt finde dig selv med en bemærkelsesværdig mængde af kartofler fra blot to eller tre planter!